Skip to main content

LAJME

НОВИНИ

ПРОЕКТИ

ПРОЕКТ 1

ПРОЕКТ 2

ПРОЕКТ 3

LAJME

Lajme

Establishment of the Chamber

The official establishment of the Kosovo-Bulgaria Chamber of Commerce will be held in Sofia on 27 September 2023 at the Intercontinental Hotel at 19:00. This historic milestone represents an important…
admin
29.11.2023

Për më shumë informacion dhe pyetje,
ju lutemi të na kontaktoni:

Oda Ekonomike Kosovë-Bullgari

Adresa: Sofje, Rr. Georgi S. Rakovski, 111
Telefoni: (+359 2) 9814190
Email: office@rkrbcc.org
 

Për kontakt në media:

Ivanina Dimitrova, +359889869909
office@rkrbcc.org

Oda Ekonomike Kosovë-Bullgari
është e gatshme të mbështesë zhvillimin e biznesit dhe bashkëpunimin ndërmjet Kosovës dhe Bullgarisë dhe të
bëhet një partner i besueshëm për kompanitë dhe institucionet në të dy vendet.

RKRBCC RKRBCC Të gjitha të drejtat e rezervuara