ANËTARËSIMI

ANËTARËSIMI

ANËTARËT E
DHOMA E TREGTISË KOSOVO-BULGARE

ANËTARËT SIPAS DEGËVE

ANËTARËT SIPAS EMRIVE

APRA BCG
ARMTREX
Fama Consulting
GR Consulting
Infinitus
Megatron MT
ORNO Distribution Company

BËHUNI ANËTAR

BËHUNI ANËTAR

Për më shumë informacion dhe pyetje,
ju lutemi të na kontaktoni:

Oda Ekonomike Kosovë-Bullgari

Adresa: Sofje, Rr. Georgi S. Rakovski, 111
Telefoni: (+359 2) 9814190
Email: office@rkrbcc.org
 

Për kontakt në media:

Ivanina Dimitrova, +359889869909
office@rkrbcc.org

Oda Ekonomike Kosovë-Bullgari
është e gatshme të mbështesë zhvillimin e biznesit dhe bashkëpunimin ndërmjet Kosovës dhe Bullgarisë dhe të
bëhet një partner i besueshëm për kompanitë dhe institucionet në të dy vendet.

RKRBCC RKRBCC Të gjitha të drejtat e rezervuara